Bolsonaro: Ne može jedan čovek sam da spašava Brazil

Izvor: Beta, 07.Nov.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolsonaro: Ne može jedan čovek sam da spašava Brazil

Novoizabrani predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je danas da ne može jedan čovek sam na vlasti da "spašava" Brazil ako blisko ne saradjuje sa drugim organima.Bolsonaro je drugog dana boravka u Braziliji posetio Vrhovni sud gde je razgovarao s predsednikom suda Dijasom Tofolijem."Nijedna osoba sama ne može da spase našu zemlju. Potreban je tim, ujedinjena vlast koja će zajedno s narodom da predloži alternative kako bi Brazil zauzeo mesto koje mu pripada na medjunarodnoj sceni", rekao je Bolsonaro.Novi predsednik koji zvanično preuzima dužnost 1. januara, tokom dana treba da se sastane sa odlazećim predsednikom Mišelom Temerom.Ekstremni desničar (63) stigao je juče u Braziliju, prvo putovanje od predsedničkih izbora održanih 28. oktobra na kojima je osvojio 55 odsto glasova i pobedio levičarskog kandidata Fernanda Hadada.Bolsonaro je posle izbora bio u svom domu u Rio de Žaneiru gde se još oporavlja posle napada nožem 6. septembra.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Ne može jedan čovek sam da spasava zemlju"

Izvor: B92, 07.Nov.2018

Brazilija -- Novoizabrani predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je da ne može jedan čovek sam na vlasti da "spasava" Brazil ako blisko ne sarađuje sa drugim organima...Bolsonaro je drugog dana boravka u Braziliji posetio Vrhovni sud gde je razgovarao s predsednikom suda Dijasom Tofolijem..."Nijedna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.