Boki 13 OSTAJE IZA REŠETAKA: Za iznudu od 1,5 miliona evra još MESEC DANA ZATVORA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13 OSTAJE IZA REŠETAKA: Za iznudu od 1,5 miliona evra još MESEC DANA ZATVORA (VIDEO)

Šoumen Bojan Jovanovski Boki 13 i biznismen Zoran Mileski koji su osumjičeni u aferi "Reket" u Severnoj Makedoniji za iznudu 1,5 miliona evra dobili su novih 30 dana pritvora.

Osnovni krivični sud u Skoplju danas je po drugi put produžio pritvor osumnjičenima u aferi "Reket", u kojoj je osumnjičena i šefica Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katica Janeva.

Jovanovski i Mileski su u istražnom pritvoru u Skoplju od 15. jula ove godine. Oni su osumnjičeni za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznudu i pranje novca.

Šefica Specijalnog tužilaštva Katica Janeva je pritvorena 21. avgusta kada je Tužilaštvo za organizovani kriminal i korupciju u Skoplju proširio istragu u aferi "Reket".

Janeva je osumnjičena za zloupotrebu službenog položaja i ovlaščenja, nakon što je italijanski list La Verita objavio prisluškivane razgovore u kojima se čuje i njen glas.

U razgovoru objavljenom na portalu La Veritas između osumnjičenog Bojana Jovanovskog - Boki 13 i oštečenog Jordana Kamčevog, od koga je iznuđeno 1,5 miliona evra u zamenu za oslobađanje od pritvora, čuje se glas Katice Janeve koja se obraća Kamčevu, rekavši da ne brine i da će sve biti ok.

KAKO JE NASTAO GASTARBAJTER? Tog oktobra 1968... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.