Bogati Rus silovao Srpkinju, a crnogorski policajci štite silovatelja

Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2012, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogati Rus silovao Srpkinju, a crnogorski policajci štite silovatelja

PODGORICA - Državljanka Srbije R.R. (32) iz Aranđelovca optužila je budvansku policiju da nije želela da primi njenu prijavu silovanja, već su joj savetovali da to ne radi i sve zaboravi.

Ona je listu "Dan" kazala da ju je, uz pretnju vatrenim oružjem, silovao ruski državljanin E.B. koji je jedan od suvlasnika kazina u hotelu "Avala".

R.R. je navela da su joj inspektori, kada je došla u budvansku policiju da prijavi silovanje, sugerisali da to ne radi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Ona je rekla da je tek iz trećeg pokušaja uspela da prijavi silovanje, jer, kako tvrdi, inspektori prethodno nisu želeli da prime prijavu i savetovali su joj da odustane.

"Zbog takvog stava policije, sumnjam da će čitav slučaj biti zataškan, jer je u pitanju osoba koja je dobro poznata budvanskoj policiji i koja ima poseban tretman", kazala je R.R.

Ona je navela da je radila kao recepcionerka u hotelu "Avala", gde je dobila otkaz nakon što je policiji prijavila silovanje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.