Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024, 14:41

Bocan-Harčenko: Rusija podržava inicijativu da se pitanje KiM vrati pred Savet bezbednosti UN

Ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je danas na svečanom prijemu u ambasadi povodom obeležavanja ruskog državnog praznika Dana branioca Otadžbine, da Rusija podržava inicijativu da se rešavanje pitanja KiM vrati pred SB UN i podsetio da je Rusija podržala poslednji zahtev Srbije za održavanje vanredne sednice SB UN.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bocan-Harčenko: Rusija podržava inicijativu da se pitanje KiM vrati pred SB UN

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Feb.2024

BEOGRAD – Rusija svesna napada i pritisaka zapada da Srbija uvede sankcije Rusiji i poštuje odluku Beograda da ih ne uvede Ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je danas na svečanom prijemu u ambasadi povodom obeležavanja ruskog državnog praznika Dana branioca...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Bocan-Harčenko: Rusija podržava vraćanje pitanja Kosova u Savet bezbednosti

Izvor: Danas, 20.Feb.2024

Podrška teritorijalnom integritetu Srbije "jedan od najvažnijih političkih stavova Rusije kao stalne članice Saveta bezbednosti“ izjavio je ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko na prijemu povodom obeležavanja ruskog državnog praznika.

Nastavak na Danas...

Bocan-Harčenko: Pobeda Rusije pokazaće ko je na pravoj strani istorije

Izvor: Vostok.rs, 21.Feb.2024, 01:58

Nema sumnje da će Rusija pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji, a ona pokazuje ko je na pravoj strani istorije, poručio danas ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko, na prijemu povodom obeležavanja ruskog državnog praznika, Dana branioca Otadžbine.. On je naglasio da će to ko...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.