Izvor: N1 televizija, 19.Apr.2021, 08:02

Boban Jovanović posle ukidanja presude: Režim i dalje računa na pajser brigadu

Član Stranke slobode i pravde (SSP) Boban Jovanović izjavio je da "režim i dalje računa na pajser brigadu", što se "jasno" vidi iz ukidanja osuđujuće presude napadačima koji su teško povredili njega i Borka Stefanovća, u Kruševcu, krajem 2018, a ocenio je i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne može da opstane na vlasti bez podrške "ljudi iz kriminogenih struktura".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jovanović (SSP): Vučić ne može da vlada bez metalnih štangli

Izvor: Beta, 19.Apr.2021

Član Stranke slobode i pravde (SSP) Boban Jovanović izjavio je danas da "režim i dalje računa na pajser brigadu", što se "jasno" vidi iz ukidanja osudjujuće presude napadačima koji su teško povredili njega i Borka Stefanovća, u Kruševcu, krajem 2018, a ocenio je i da predsednik Srbije Aleksandar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.