Bliznakinje se upoznale nakon više od 50 godina

Izvor: S media, 02.Apr.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliznakinje se upoznale nakon više od 50 godina

Dženifer je tokom života imala jaku želju da sretne svoju sestru bliznakinju, budući da su ih razdvojili kada su bile bebe. I, nakon 53 godine, želja joj se ostvarila. Srele su se dok su hodale ulicom.

"Imala sam leptiriće u stomaku. Ket nije bila svesna da ima sestru. A ja sam se celi svoj život pitala kako je i kako živi", kaže Dženifer, koja je upoznala sestru tek kad su obe napunile 66 godina.

Bliznakinje nakon promene pola postale braća
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Holandske arhitekte šokirale Ameriku (FOTO)

Slovačke seksi bliznakinje zaludele Evropu (VIDEO)

Kada je Dženifer imala 11 godina saznala je da je usvojena i da je njena prava majka teta Eva, koja je gotovo svakodnevno pila čaj sa njenom majkom Elz. Eva je živela u susedstvu s roditeljima i sinom Fredom. No, Elz je to negirala i rekla Dženifer da joj je ona prava majka. Ipak, nakon dve godine, Dženiferine sumnje je potvrdila njena rodjaka, koja joj je rekla da je teta Eva njena biološka majka i da ima sestru bliznakinju.

Eva je rodila bliznakinje Dženet i Džudit, ali su njeni roditelji rekli da u njihovoj kući već živi previše ljudi i da nema mesta za još dvoje dece. Evina prijateljica i komšinica Elz je ponudila da usvoji jednu devojčicu, a njenu sestru Džudit je usvojio drugi par.

"Nisam bila uzrujana. Imala sam sretno detinjstvo. Elz je za mene i dalje moja majka, a Eva moja teta", kaže Dženifer, koja je i dalje u bliskim odnosima s Evom. Dženifer se u potrazi za sestrom nije mogla puno osloniti na Elz i Evu, te je nastavila sama.

Jedan dan, njen suprug joj je rekao kako je vidio ženu koja liči na nju. Ipak, sve se počelo raspetljavati nakon što je 2009. Dženiferina kćerka na internetu objavila oglas u kome traže Džudit, odnosno Kejtlin. To je uočio istraživač TV emisije koja spaja ljude i oni su im pomogli.

Do tada Kejtlin nije ni znala da ima sestru, iako su joj roditelji rekli da je usvojena kada je imala 21 godinu. No, kao i Dženifer, ona je imala sretno detinjstvo i nije imala razloga da kopa po svojoj prošlosti.

"Nikada nisam razmišljala o potrazi za svojom biološkom majkom", kaže Kejtlin.

Sestre su sestre čekale tri sedmice da im TV producenti dogovore susret i konačno, to se desilo u parku, gde su potrčale jedna prema drugoj, zagrlile se, poljubile i počele da plaču... Posle su otišle na kafu...

"Ceo život mi je nedostajala, sad osećam kao da smo oduvek bile zajedno", kazala je Dženifer.

(klix.ba)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.