Blic Crna Gora: Epilog sukoba zbog izbora dekana - Uprava Univerziteta zavodi red na FPN

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic Crna Gora": Epilog sukoba zbog izbora dekana - Uprava Univerziteta zavodi red na FPN

Uoči današnje sjednice Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore nastavljen je rat na Fakultetu političkih nauka – oglasili su se dr Saša Knežević i mr Zlatko Vujović. Knežević je koleginici Komar poručio da ima nekontrolisane ambicije, a Vujović je poručio studentima da se bore za nezakonit radni odnos prof. dr Miloša Bešića.

Goran Danilović o Zapadnoj alijansi: NATO je oko nas, neće nas napasti

Poslanici vladajućih partija priznaju da je malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << urađeno na predstavljanju prednosti željenog članstva u NATO, opozicionari žele odluku na referendumu, s tim što Goran Danilović iz DF postavlja pitanje zašto ići u alijansu koja je u komšiluku i neće napasti Crnu Goru.

(Opširnije u sjutrašnjem “Blicu Crna Gora”)



Imovina bivšeg načelnika beranske policije na meti: Novu Veljiću zapaljena dva vozila

Bivšem načelniku beranskog Centra bezbjednosti u penziji Novu Veljiću juče ujutru, oko 4.30 sati, za sada nepoznati napadači zapalili su dva vozila, parkirana ispred njegove porodične kuće u naselju Dolac. “D ip tojota rav 4” je potpuno havarisan, dok je drugo vozilo “ford fiesta”, pretrpjelo djelimična oštećenja.

(Opširnije u sjutrašnjem “Blicu Crna Gora”)

Počela kampanja za zaštitu prava žena: Od početka godine 743 žene bile su žrtve nasilja

U prvih deset mjeseci ove godine policija je registrovala 156 krivičnih djela nasilja u porodici, od čega su procesuirane 152 krivične prijave, kojima je prijavljeno 157 osoba, od kojih 93,6 odsto muškaraca. Žrtve porodičnog nasilja bile su 174 osobe, od kojih 131 žena, 43 muškarca i 21 maloljetnik.

(Opširnije u sjutrašnjem “Blicu Crna Gora”)

Izviđački odred “24 novembar” iz Bara proslavio rođendan: Višeboj i druženje u prirodi

Izviđački odred “24 novembar” iz Bara radon je proslavio svoj rođendan, koji se poklapa sa proslavom dana opštine Bar. Barski izviđači su organizovali svoj tradicionalni “Izviđački višeboj“na platou ispred zgrade ”crvene banke”, na kojem su im se pridružili i izviđači iz drugih gradova, Podgorice, Nikšića i sa Cetinja.

(Opširnije u sjutrašnjem “Blicu Crna Gora”)

Nevenka Stanković, zamjenica šefa obudsmana: Roditelji zaboravili djecu u trci za novcem

Za godinu dobijemo više od 100 pritužbi djece koja su izložena vršnjačkom nasilju i nasilju u porodici. Djeca se svakodnevno suočavaju sa nekim problemom, od nekorektnog postupanja nastavnika do fizičkog kažnjavanja ili zanemarivanja od roditelja koji u trci za novcem vrlo malo pažnje posvećuju djeci - kaže zamjenica šefa ombudsmana, zaštitnika ljudskih prava i sloboda Nevenka Stanković

(Opširnije u sjutrašnjem “Blicu Crna Gora”)

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.