Blerov institut za globalnu promenu: Toni Bler ne pregovara o Kosovu

Izvor: Beta, 03.Okt.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blerov institut za globalnu promenu: Toni Bler ne pregovara o Kosovu

Institut Tonija Blera za globalnu promenu negirao je da bivši britanski premijer pregovara u ime srpskog predsednika Aleksandra Vučića i vlade oko pitanja Kosova.U kratkom pisanom odgovoru za portal KoSSev, iz Instituta Tonija Blera za globalnu promenu (The Tony Blair Institute for Global Change) odbacili su navode o tome da Bler pregovara o Kosovu."Gospodin Bler apsolutno ne nastupa u ime Vlade Srbije ili predsednika. Projekat našeg instituta nema nikakve veze sa pitanjem Kosova", navodi se u odgovoru koji je potpisala portparolka Džuli Krouli (Julie Crowley).Prethodno je takve navode demantovao Vučić, ukazujući da samo on pregovara o Kosovu.Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nedavno je izjavio da su u toku najintenzivniji zakulisni pregovori o razgraničenju na Kosovu, i da u ime predsednika Srbije sa najvišim medjunarodnim zvaničnicima razgovara bivši britanski premijer Toni Bler.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Toni Bler ne nastupa u ime srpskog predsednika i srpske vlade

Izvor: Danas, 03.Okt.2018

Toni Bler ne nastupa u ime srpskog predsednika i srpske vlade. Projekat Instituta Tonija Blera za globalnu promenu nema nikakve veze sa pitanjem Kosova, to su za KoSSev kasno sinoć potvrdili iz ovog instituta. Članak Toni Bler ne nastupa u ime srpskog predsednika i srpske vlade se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.