Bizarno! PRONAŠLA OCA posle 30 godina, pa mu RODILA DVOJE DECE: Emocije su nam jače od razuma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 18:58

Bizarno! PRONAŠLA OCA posle 30 godina, pa mu RODILA DVOJE DECE: "Emocije su nam jače od razuma!"

Otac tata i ćerka koji su dobili dece zajedno tokom ilegalne incestualne veze, jednom su se hvalili svojim "apsolutno fantastičnim" životom.

Džon Ernest Divs i Dženifer En Divs zaljubili su se 2000. godine nakon što su se "otkrili kasnije u životu".

Dženi, koja je imala 31 godinu i udata sa dvoje dece, otišla je da ostane sa svojim tada 53-godišnjim ocem i Doroti, njegovom drugom ženom, u Port Pirije, u Južnoj Australiji.

Otac i ćerka bili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otuđeni pre 2000. godine i videli su se samo tri puta. Ali kada su se ponovo ujedinili, njihova veza se pretvorila u incestuoznu aferu.

I uprkos tome što je Džon znao da to nije u redu, on je odbacio kritike jednostavnim rečima "pa, šta".

Nezakoniti odnos između oca i njegove ćerke okončao je Džonov 12 godina braka sa Doroti - ona je kasnije krivila sebe što je ponovo ujedinila njih dvoje.

Govoreći za jednu australijsku emisiju 2008. godine, Džon je likovao kako je odnos sa njegovom ćerkom bio "apsolutno fantastičan".

Otac je čak pokušao da kaže da su oni potpuno "normalni“ dečko i devojka.

- Emocije preuzimaju, postoje trenuci tokom vašeg života kada emocije vladaju srcem, one vladaju glavom. Znao sam da je to nezakonito, naravno da sam znao da je nezakonito, ali znate, pa šta? - rekao je.

Dženi je čak rekla da je odnos sa sopstvenim ocem bio poput "veze sa bilo kojim drugim muškarcem“.

Ona je takođe tvrdila da veza "ne šteti nikome drugom" i da će par "nastaviti da živi kao normalna, srećna porodica u godinama koje dolaze".

Odnos je na kraju doneo dvoje dece, od kojih je jedno umrlo nekoliko dana nakon rođenja od urođene srčane bolesti.

Preživela ćerka para, kojoj je Džon i otac i deda, navodno je zdravo dete, piše britanski "San".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.