Bizaran razlog stravičnog masakra u Bariču: Zbog TV kabla ubio sina, suprugu, šuraka i sebe

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizaran razlog stravičnog masakra u Bariču: Zbog TV kabla ubio sina, suprugu, šuraka i sebe

U selu Barič kod Golupca jutros se dogodila nezapamćena tragedija, kada se dogodilo trostruko ubistvo i samoubistvo. Kako Telegraf saznaje, nezvanično, užasan zločin se dogodio nakon svađe oko antenskog kabla za total tv.

Reč je o dobrostojećoj porodici, koja je uvek bila uzorna, a u ovoj kući nikada nije prijavljivano nasilje.

Telegraf takođe saznaje da je osumnjičeni za ubistvo legalno posedovao pištolj.

Božidar D. (77), austrijski penzioner, hicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iz pištolja ubio je svog sina, suprugu i šuraka, a snaju teško ranio. Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve. Kako su “Novosti” nezvanično saznale, cela ova porodica godinama radi u Austriji.

Detaljnije o zločinu čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi masakr: Da li Srbija postaje Amerika?! VIDEO

Izvor: Mondo, 24.Apr.2017

Jutrošnja tragedija u selu Barič kod Golupca opet je šokirala Srbiju. Porodično nasilje uzima danak, i čini se, iz godine u godinu sve je više ovakvih strašnih zločina. Najmasovnije ubistvo dogodilo se 2013. godine, a bilo ih je još....Foto: Tanjug/ jaroslav pap/ bk, ilustracija..Sin ubio oca,...

Nastavak na Mondo...

Zločinu u Bariču prethodile pretnje i svađe zbog imovine

Izvor: Press, 25.Apr.2017, 10:09

Ubistvima u selu Barič kod Golupca prethodile su pretnje i sukob članova porodice zbog imovine, javlja reporterka televizije Prva s mesta zločina. . Foto:B92.net. Austrijski penzioner Božidar. D. (77) ubio je u ranim jutarnjim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.