Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENI ZLOČIN U BARIČU Penzioner ubio sina, suprugu i šuraka, pa izvršio samoubistvo U PORTI CRKVE

U selu Barič u opštini Golubac, 76. godišnji B.D. ubio je danas iz pištolja suprugu, sina i šuraka, a ranio snaju, posle čega je izvršio samoubistvo, izjavi je Tanjug unačelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić.

Prema njegovim rečima, višestrukom ubistvu je prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

- Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da niššta nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina - kaže Lazić.

On je naveo i da je B. D. bio austrijski penzioner.

Nakon trostrukog ubistva, B.D. izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu u porti seoske crkve.

- Pripadnici MUP-a su na terenu i u toku je uviđaj - rekao je Lazić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR u Bariču: Ubio sina, ženu, šuraka, pa sebe!

Izvor: Mondo, 24.Apr.2017

Tragedija u selu Barič kod Golupca. Jutros je stariji čovek (77) ubio iz vatrenog oružja tri osobe, a potom izvršio samoubistvo. Jedna osoba je ranjena...Foto: MONDO..B.D. (77), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina, suprugu i šuraka, a snaju teško ranio...Nakon toga, on je...

Nastavak na Mondo...

STRAVIČAN ZLOČIN U BARIČU: Ubio sina, suprugu i šuraka, pa presudio sebi

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017

U selu Barič kod Golupca jutros se dogodila nezapamćena tragedija, jer je došlo do trostrukog ubistva i samoubistva...Foto: Telegraf..Božidar D. (77), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina, suprugu i šuraka, a snaju teško ranio...Foto: Telegraf..Nakon toga, on je izvršio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.