Bivši supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući

SUBOTICA -

Policija je jutros u porodičnoj kući u Subotici pronašla mrtve jednu 36. godišnju ženu i njenog bivšeg muža, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu. Kako policija saopštila, pronađena su tela S.J. iz Subotice i njenog bivšeg muža P.J. (44).

Policija je tela pronašla u porodičnoj kući u Glamočkoj ulici, u kojoj je živeo P.J, a gde je otišla po prijavi od 9:30 da je S.J. nestala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kako saznaje Radio-televizija Vojvodine bivši muž je prvo suprugu usmrtio nožem, a potom izašao u dvorište da se obesi. Pošto mu to nije uspelo, presudio je sebi nožem.

Iz bivših supružnika ostalo je dvoje maloletne dece, od 14 i 12 godina.

Komšije tvrde da je porodica živela skladno, ali od oca ubijene S.J. saznajemo da su bivši supružnici zbog nesuglasici bili pred razvodom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.