Bivša potpredsednica EP Eva Kaili biće puštena iz pritvora uz nanogicu

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 16:56

Bivša potpredsednica EP Eva Kaili biće puštena iz pritvora uz nanogicu

Bivša potpredsednica EP optužena za korupciju, Eva Kaili, biće puštena iz pritvora, saopšteno je danas iz kancelarija saveznih tužilaca i njenog advokata.

U saopštenjima nije precizirano kada će Kaili biti puštena iz pritvora, ali iz kancelarije njenog advokata saopšteno je da će biti puštena sa takozvanom nanogicom.

Kaili je bila optužena za primanje mita od Katara, što je dovelo do jednog od najvećih korupcionaških skkandala koji je pogodio neku od institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropske unije, navodi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša potpredsednica Evropskog parlamenta Eva Kaili biće puštena iz pritvora uz nanogicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023

Bivša potpredsednica Evropskog parlamenta optužena za korupciju, Eva Kaili, biće puštena iz pritvora, saopšteno je danas iz kancelarija saveznih tužilaca i njenog advokata. U saopštenjima nije precizirano kada će Kaili biti puštena iz pritvora, ali iz kancelarije njenog advokata saopšteno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.