Bilo je problema u Novom Pazaru; Svi respiratori sada rade

Izvor: B92, 02.Jul.2020, 20:30

"Bilo je problema u Novom Pazaru; Svi respiratori sada rade"

Kada je reč o situaciji sa koronavirusom u Novom Pazaru predesednik Srbije kaže da ne bi dolazio u emsiju i govorio o tome da sitacija nije teška.

On je rekao da sada rade svi respiratori koji su doneti u Novi Pazar. Dodao je da će sutra biti doneto novih 10 respiratora.

"Bolnica u Novom Pazaru izgbleda izuzetno, bolje nego bolnica u Nemačkoj. Obezbedili smo najbolje uređaje, skenere, magnetne rezonance, to smo uradili posle 50,60 godina. Hoću da znaju i divni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbi i divni Bošnjaci – šta smo sve uradili tamo posledinjih godina. Uopšte nije važno kako se ko zove i preziva", objasnio je Vučić.

"Bilo je problema u Novom Pazaru. Trebalo je ranije da se bolnica pretvodi u kovid bolnicu", rekao je on.

Vućić je dodao da se 30 godina nije ništa radilu u bolnicama u Srbiji te da se sada renoviraju mnoge bolnice u državi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.