Bilo 130 putnika i pet članova posade: Avion Amerikan erlajnsa prinudno sleteo zbog nevremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilo 130 putnika i pet članova posade: Avion Amerikan erlajnsa prinudno sleteo zbog nevremena

"Počeo je da propada..."

Avion Amerikan erlajnsa, koji je u nedelju uveče poleteo iz San Antonija u Teksasu ka Finiksu u Arizoni, prinudno je sleteo u El Pasu u Teksasu, nakon što je grad oštetio prednje staklo, što je izazvalo mučninu kod pojedinih putnika.

Pročitajte i:

Jedan od pilota rekao je da su jedva mogli da vide kroz prednje staklo, prenosi AP.

Aviokompanija navodi da niko nije povređen kada je avion uleteo u nevreme iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novog Meksika, zbog čega je skrenuo ka jugu kako bi sleteo u El Paso u Teksasu.

U avionu se nalazilo 130 putnika i pet članova posade.

Jedan od putnika Hesus Esparsa rekao je za KENS-TV u San Antoniju da je video munje i grad, a da je avion počeo da propada kao na rolerkosteru.

On je dao vreću za povraćanje dugom putniku, koji je već iskoristio jednu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.