Mediji: Šolak ruši svoju državu na svakom koraku

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 15:42

Mediji: Šolak ruši svoju državu na svakom koraku

Predstavnici kompanije Dragana Šolaka imali su sastanke sa izvestiocem EP Vladimirom Bilčikom, o čemu mediji u Srbiji iznose svoj stav.

Naime, kako prenose Novosti izjava izvestioca EP Vladimira Bilčika pokazuje kako Šolak mesecima vodi kampanju protiv Srbije i radi sve sa ciljem da je uništi.

Naime, Bilčik je novinarima rekao i da se sastao sa Šolakom lično.

"Mogu samo da vam kažem, uvek kada neko traži da se sastanemo – ja sam slobodan, saslušaću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i razgovaraću. Radio sam to i sa drugima, uključujući i vlasnika vaše televizije(N1), predstavnicima United Medije i radiću to kad god neko od mene zatraži“, rekao je za N1.

EU dopisnik N1 podsetio je Bilčika da se sa predstavnicima UM sastajao, ali prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.