Bil američki tata Kozbi se izvukao za zlostavljanje tinejdžerki!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil "američki tata" Kozbi se izvukao za zlostavljanje tinejdžerki!

Tužilaštvo Los Anđelesa odbacilo je optužnicu protiv komičara Bila Kozbija za seksulano zlostavljanje dve tinejdžerke 1965. i 2008. godine, navodeći kao razlog zastarelost slučaja i nedostatak dokaza, prenosi AP.

Odluka je doneta samo nedelju dana nakon što je Kozbi (78) optužen da je 2004. drogirao i seksualno zlostavljao ženu u svom domu blizu Filadelfije, što je prvi krivični postupak pokrenut protiv njega u nizu optužbi, koje su uništili Kozbijev dobar imidž >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "američkog tate". Kozbijevi advokati su odbacili te optužbe kao neosnovane i izjavili da očekuju da glumac bude oslobođen krivice.

- Zadovoljni smo što je tužilaštvo Los Anđelesa u potpunosti i pravično sagledalo sve činjenice i dokaze i što su došli do pravog zaključka odbacivši sve optužbe protiv gospodina Kozbija -izjavila je advokat Monika Prisli.

Desetine žena optužilo je Kozbija za seksualno zlastavljanje i pokušaj zlostavljanja tokom prethodne četiri decenije.  Tužilaštvo Los Anđelesa istraživalo je navode žene koja tvrdi da je 1965. kada je imala 17 godina, Kozbi odveo u džez klub, platio joj piće, a zatim je odveo svom domu gde je prisilio na seksualni odnos.

Optužbe su takođe odbačene i u slučaju žene koja je tvrdila da je sa 18 godina (2008) prisustvovala zabavi u Plejboj vili, gde joj je Kozbi dao piće, nakon čega joj je pozlilo. Kozbi je zatim, kako je navela, odveo u sobu da legne, gde se onesvestila, a kada se probudila bila je gola. Kozbijev advokat odbacio je optužbe uz obrazloženje da glumac nije bio u to vreme u Los Anđelesu.

Glumac je ranije oslobođen i optužbe da je sedamdesetih zlostavljao u Plejboj vili tada petnaestogodišnju Džudi Hat, u vezi sa čim je saslušan u oktobru. Kozbi će u vezi novih optužbi biti saslušan na ročištu zakazanom za sledeći mesec.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.