Izvor: Beta, 29.Jan.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: U školskom dvorištu izboden maloletnik

U školskom dvorištu Srednje stručne škole u Janji kod Bijeljine maloletnik je nožem u stomak ubo godinu dana starijeg dečaka, saopštila je bijeljinska policija.Medicinska sestra Doma zdravlja u Janji obavestila je policijsku stanicu u tom mestu da je u tu zdravstvenu ustanovu dovezen 17-godišnji maloletnik s povredama stomaka, koje su najverovatnije nanete hladnim oružjem.Povredjeni dečak je prevezen u bolnicu u Bijeljini.U toku je uvidjaj i još nije poznato zašto je došlo do tog napada.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izboden maloletnik u školskom dvorištu u Bijeljini

Izvor: RTS, 29.Jan.2016

. U školskom dvorištu Srednje stručne škole u Janji kod Bijeljine maloletnik je nožem u stomak ubo godinu dana starijeg dečaka, saopštila je bijeljinska policija.

Nastavak na RTS...

U školskom dvorištu kod Bijeljine nožem izboden maloletnik

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2016

U školskom dvorištu Srednje stručne škole u Janji kod Bijeljine maloletnik je nožem je u stomak ubo godinu dana starijeg dečaka, saopštila je bijeljinska policija..Medicinska sestra Doma zdravlja u Janji obavestila je policijsku sticu u tom mestu da je u tu zdravstvenu ustanovu dovezen 17-godišnji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.