Bijeljina: Pušteni uhapšeni Šapčani

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Pušteni uhapšeni Šapčani

Šest državljana Srbije iz Šapca, uhapšenih zbog sumnje da su u Bijeljini oteli jednog privatnog preduzetnika da bi mu iznudili novac, pušteno je na slobodu "zbog nedostatka zakonskog osnova za pritvor".

Uhapšeni zbog sumnje na otmicu, ali...(Foto: Ilustracija)

U saopštenju Okružnog tužilaštva Bijeljina navodi da ih je dežurni tužilac saslušao, posle čega su pušteni na slobodu.

 

Tužilac je ipak naložio sprovođenje istrage protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tih osoba zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo otmice.

 

Mediji u RS objavili su da se radi o Srđanu Popoviću, Ivanu Jovanoviću, Dejanu Stepiću, Dragan Pavloviću, Daliboru Rankoviću i Živoslavu Jovanoviću. Oni su u stanu u Ulici Srpske dobrovoljačke garde u centru Bijeljine nekoliko sati držali Milana Milovanovića, vlasnika preduzeća "Metal BN" iz Bijeljine, zahtevajući da im da 13 hiljada konvertibilnih maraka (više od 6,5 hiljada evra).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.