Šapčani uhapšeni zbog otmice pušteni na slobodu

Izvor: Blic, 06.Nov.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapčani uhapšeni zbog otmice pušteni na slobodu

Šest državljana Srbije iz Šapca, uhapšenih u utorak zbog sumnje da su u Bijeljini oteli jednog privatnog preduzetnika da bi mu iznudili novac, pušteno je danas na slobodu zbog nedostatka zakonskog osnova za pritvor.

U današnjem saopštenju Okružnog tužilaštva Bijeljina navodi da ih je dežurni tužilac saslušao, posle čega su pušteni na slobodu.

Tužilac je ipak naložio sprovođenje istrage protiv tih osoba zbog sumnje da su počinili krivično delo otmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Mediji u RS objavili su da se radi o Srđanu Popoviću, Ivanu Jovanoviću, Dejanu Stepiću, Dragan Pavloviću, Daliboru Rankoviću i Živoslavu Jovanoviću.

Oni su u stanu u Ulici Srpske dobrovoljačke garde u centru Bijeljine nekoliko sati držali Milana Milovanovića, vlasnika preduzeća "Metal BN" iz Bijeljine, zahtevajući da im da 13 hiljada konvertibilnih maraka (više od 6.500 evra).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapčani otmičari pušteni na slobodu

Izvor: Mondo, 06.Nov.2013

Državljani Srbije, šestorica Šapčana, uhapšenih juče zbog sumnje da su u Bijeljini oteli privatnog preduzetnika da..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.