Beživotno telo muškarca pronađeno u automobilu: Nastradali bio blizak kriminalnom klanu?

Izvor: B92, 11.Apr.2021, 21:25

Beživotno telo muškarca pronađeno u automobilu: Nastradali bio blizak kriminalnom klanu?

Beživotno telo Kotoranina (46) pronađeno je danas u tom gradu u parkiranom automobilu, sa ustrelnom ranom u predelu glave, prenose crnogorski mediji.

Redakciji podgoričkih ''Vijesti'', koja navodi da je upoznata sa identitetom preminulog, nezvanično je iz Uprave policije rečeno da utvrđuju uzrok smrti, iako prve indicije ukazuju da je reč o samoubistvu.

Telo preminulog će biti poslato na obdukciju, a prema istim informacijama, nastradali je bio blizak jednom od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kotorskih kriminalnih klanova, dodaju ''Vijesti''.

Portal CdM piše, pozivajući se na nezvanične izvore, da je reč o Daliboru Dabu Tomoviću (46), koji je navodno bio blizak škaljarskom klanu.

Prema informacijama CdM-a, Tomović je bio za vozačevim sedištem sa prostrelnom ranom u predelu glave, kao i da je u vozilu pronađen pištolj i da policija sumnja na samoubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.