Bez gužvi na Horgošu i Batrovcima

Izvor: RTS, 26.Dec.2016, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez gužvi na Horgošu i Batrovcima

Na graničnom prelazu Batrovci nema dužeg zadržavanja vozila, a manji talas putnika očekuje pred Novu godinu i posle praznika u suprotnom smeru. Ni na Horgošu ovoga jutra nema gužvi.
Na graničnom prelazu Batrovci nema dužeg zadržavanja vozila, a u policijskoj stanici za RTS kažu da se manji talas putnika očekuje pred Novu godinu i posle praznika u suprotnom smeru.
Savet putnicima da se pre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << polaska na put informišu i da biraju alternativne pravce. I na graničnom prelazu Horgoš udarni talas putnika je prošao.
Iz Uprave granične policije kažu da je tokom proteklog vikenda tuda prošlo 68.000 putnika, a da se narednog vikenda ne očekuje veliki priliv putnika.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima sa Hrvatskom Batrovci i Šid, trenutna zadržavanja su do 30 minuta.
Slično vreme zadržavanja je i na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom.
Na ostalim, našim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja od 30 minuta.
AMSS ukazuje da u nižim predelima povremeno pada slaba kiša koja se ponegde može lediti pri tlu, u višim susnežica, dok su na putevima u planskim predelima moguće slabe snežne padavine.
Vidljivost je u odnosu na predhodne dane bolja, ali je i dalje u pojedinim krajevima, uglavnom po kotlinama, pored reka i kanala prisutna slaba magla i suamglica zbog koje je na području Loznice, Sremske Mitrovice, Kučeva, Kruševca i Kuršumlije vidljivost smanjena, a saobraćaj usporen.
Toplije je u odnosu na predhodne dane, ali zbog nižih temparatura u područjima sa maglom postoji opasnost od poledice.
Na starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na izradi rasponske kontrukcije između stubova. Radovi će se izvoditi svakog dana do 15.03.2017. godine, ukoliko vremenski uslovi dozvole.
Alternativi pravac je novi Obrenovački put.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.