Jenjava haos na Batrovcima, čekanje oko pola sata

Izvor: B92, 26.Dec.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jenjava haos na Batrovcima, čekanje oko pola sata

Vozače na putevima Srbije očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i zadržavanje na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom, saopštio je AMSS.

AMSS je upozorio vozače zbog poledice i magle koja smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj na putevima duž kotlina, reka i kanala, kao i na području Loznice, Sremske Mitrovice, Kučeva, Kruševca i Kuršumlije.

Vozačima se zbog mokrog kolovoza savetuje oprezna vožnja, a upotreba zimske opreme je obavezna. Svi prilazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zimskim turističkim centrima su trenutno prohodni.

Prema poslednjim podacima Uprave granične Policije, na graničnim prelazima sa Hrvatskom "Batrovci" i "Šid" i na prelazu "Horgoš" sa Mađarskom vozila se zadržavaju oko 30 minuta, dok su zadržavanja na ostalim prelazima manja od 30 minuta.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, zbog radova na izradi konstrukcije između stubova saobraćaj je obustavljen i preusmeren na alternativi pravac - "Novi Obrenovački put".

Ukinuta je i obustava saobraćaja na putu Ralja-Stojnik-Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine, ali se nastavljaju radovi na kolovozu koji su obeleženi signalizacijom.

Do 30. decembra saniraće se ulegnuća na Avalskom putu zbog čega se saobraćaj u oba smera odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Mojkoić - Krupan zbog oštećenja mosta saobraćaj je obustavljen i preusmeren na alternativne pravce Zavlaka - Krupanj, preko Krsta i Korenite.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jenjava haos na Batrovcima, čekanje oko pola sata

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Dec.2016

BEOGRAD - Vozače na putevima Srbije očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i zadržavanje na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom, saopštio je AMSS...AMSS je upozorio vozače zbog poledice i magle koja smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj na putevima duž kotlina, reka i kanala, kao...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.