Bez grejanja u Dušanovom bazaru i Mije Petrovića

Izvor: Megafon.co, 03.Jan.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez grejanja u Dušanovom bazaru i Mije Petrovića

Nišlije će u noći između 6. i 7. janura imati neprekidnu isporuku toplotne energije, saopštili su iz Gradske toplane.
Toplana će, u skladu sa izveštajima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, kontrolisati isporuku toplotne energije – ukoliko spoljna temperatura bude ispod  -5° C, isporuka toplotne energije će početi da se vrši 24 sata.
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a, saopštili su iz ovog preduzeća.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Radijatori topli 24 sata i pre Božića

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jan.2019

Za božićne praznike u noći između 6. i 7. januara JKP „Gradska toplana” neće imati prekid u isporuci toplotne energije, shodno odluci Grda Niša...Prateći svakodnevno izveštaje  RHMZ, JKP „Gradska toplana” će i u danima pre 6. i nakon 7. januara, ukoliko bude najava da će u toku noći...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.