Besmrtni puk u onlajn izdanju zbog pandemije virusa korona

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 10:25

"Besmrtni puk" u onlajn izdanju zbog pandemije virusa korona

Zbog pandemije virusa korona akcija "Besmrtni puk" se ove godine održava onlajn emitovanjem na više od 200 ekrana u Moskvi, onlajn bioskopu OKKO i preko spcijalnog portala.

Svako ko je želeo da učestvuje u akciji, mogao je da pošalje fotografiju člana familije koji je bio na frontu na neki od partnerskih sajtova. "Volonteri Pobede" obradili su sve ove slike i dana, 9. maja, one se prikazuju na ekranima.

Iako su tradicionalna vojna parada i druge manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom Dana pobede u Rusiji odložene zbog pandemije virusa korona, iznad Crvenog trga će na Dan pobede proleteti 75 aviona i helikoptera.

A nakon preleta avijacije u znak pobede nad fašizmom, kako je najavljeno, predsednik Rusije Vladimir Putin položiti cveće pored Večne vatre kraj zidina Kremlja. Prelet avijacije počinje u 9 časova.

Podsetimo, svet 2020. godine obeležava 75. godišnjicu pobede nad fašizmom i kapitulacije nacističke Nemačke.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.