Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Feb.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni na sudu

Istražna sutkinja u Milanu Kristina di Ćenco odlučila je da po hitnom postupku započne suđenje italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju zbog plaćanja seksa s maloletnicom odnosno maloletničke prostitucije. Prvo ročište zakazano je za 6. april. Berluskoni opovrgava sve optužbe, a i 17-godišnjakinja Marokanka Rubi je u razgovoru s istražiteljima kazala da nije spavala s italijanskim premijerom. Međutim, transkripti prisluškivanja razgovora u Berluskonijevoj vili otkrivaju da su se tamo ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Berluskoniju u aprilu

Izvor: BBC na srpskom, 15.Feb.2011

Sud u Milanu doneo je odluku da u aprilu po hitnom postupku počne proces protiv italijanskog premijera Silvija Berluskonija, po dve tačke optužnice.

Nastavak na BBC na srpskom...

Zakazano suđenje Silviju Berluskoniju

Izvor: Danas, 15.Feb.2011

Sudija Kristina di Kenzo odlučila je juče da se odmah sudi italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju po optužbama da je platio za seks sa 17-godišnjom Marokankom i pokušao to da prikrije čime je zloupotrebio svoj položaj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.