Berluskoni na intezivnoj nezi

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 13:17

Berluskoni na intezivnoj nezi

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (86) nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici u Milanu, izjavio je danas za Rojters neimenovani politički izvor.

Ovaj tajkun koji je četiri puta bio premijer Italije poslednjih godina je u više navrata bio lošeg zdravlja i samo što je izašao iz bolnice prošle nedelje, navela je agencija.

Berluskoni je imao tešku operaciju srca 2016. godine, a takođe i rak prostate.

On je više puta priman u bolnicu u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko godina nakon što je oboleo od koronavirusa 2020. godine. Italijanska agencija Ađi (AGI) navodi da se Berluskoni nalazi na odeljenju intenzivne nege srca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni ponovo u bolnici, ovog puta na intenzivnoj nezi

Izvor: 24sedam.rs, 05.Apr.2023

Berluskoni je imao tešku operaciju srca 2016. godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Mediji: Berluskoni na intenzivnoj nezi

Izvor: Danas, 05.Apr.2023

BIVŠI italijanski premijer Silvio Berluskoni nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici u Milanu, rekao je Rojtersu politički izvor, prenosi Index.hr.

Nastavak na Danas...

Silvio Berluskoni u bolnici zbog srca

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2023

MILANO - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je na intenzivnoj njezi u bolnici San Rafaele u Milanu, rekao je politički izvor agenciji Rojters.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Berluskoni na intenzivnoj nezi zbog srčanih problema

Izvor: Beta, 05.Apr.2023

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je na intenzivnoj bolničkoj nezi zbog srčanih problema, rekao je danas za Frans pres izvor blizak tom italijanskom magnatu.Berluskoni (86) je se u kardio-hirurškom odeljenju Bolnice San Rafaele u Milanu, rekao je taj izvor, čime je potvrdio informacije...

Nastavak na Beta...

UŽASNE VESTI SA APENINA: Berluskoniju dijagnostikovana leukemija

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 09:09

Loše vesti iz Milana...Bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju (86) dijagnostikovana je leukemija, rekao je danas Rojtersu dobro obavešteni izvor, a juče su i italijanski mediji preneli vest da bivši gazda "rosonera" pati od ove bolesti...Berluskoni se od srede nalazi na odeljenju intenzivne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.