Berluskoni na intenzivnoj nezi zbog srčanih problema

Izvor: Beta, 05.Apr.2023, 15:37

Berluskoni na intenzivnoj nezi zbog srčanih problema

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je na intenzivnoj bolničkoj nezi zbog srčanih problema, rekao je danas za Frans pres izvor blizak tom italijanskom magnatu.Berluskoni (86) je se u kardio-hirurškom odeljenju Bolnice San Rafaele u Milanu, rekao je taj izvor, čime je potvrdio informacije italijanskih medija.Po novinskoj agenciji Ansa, stanje Berluskonija je "stabilno".Berluskoni čija partija "Forca Italija" je deo koalicije koja podržava vladu premijerke Đorđe Meloni, u poslednje vreme često odlazi u bolnicu. On je u aprilu 2021. godine bio više od tri nedelje u bolnici zbog posledica kovida-19, koji je dobio u septembru 2020. godine.On godinama ima pejsmejker, 2016. godine je imao operaciju zamene zaliska aorte u srcu i savladao je rak prostate. Na proleće 2019. godine imao je opraciju zbog blokade želuca.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bivši italijanski premijer na intenzivnoj nezi, izvori tvrde da ima leukemiju

Izvor: VOA, 06.Apr.2023, 09:11

RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hospitalizovan je na odeljenju intenzivne nege zbog problema u vezi sa prethodnom infekcijom, ali je bio svestan i mogao je da govori, saopštio je italijanski ministar spoljnih poslova. "On je stabilan. On je stena", rekao je Berluskonijev brat Paolo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.