Berluskoni ima leukemiju; U stabilnom je stanju FOTO

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 08:37

Berluskoni ima leukemiju; U stabilnom je stanju FOTO

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni od juče je na intenzivnoj nezi u bolnici u Milanu.

Bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju (86) dijagnostikovana je leukemija, rekao je danas Rojtersu dobro obavešteni izvor. "Pati od ozbiljne bolesti krvi. To je izazvalo i prethodnu kospitalizaciju", navodi RAI.

"Pati od ozbiljne bolesti krvi. To je izazvalo i prethodnu hospitalizaciju", navodi RAI.

Drugi "dobro obavešten izvor" rekao je agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ansa da je Berluskoni već počeo sa hemoterapijom.

Za sada nema zvaničnog saopštenja kada je u pitanju zdravstveno stanje bivšeg premijera. On je u sredu stigao u bolnicu i zbog zabrinjavajućeg stanja odmah je hospitalizova.

Ministar spoljnih poslova Antonio Tajani, član Berluskonijeve partije "Forca Italija", izjavio je za radio Rai Uno da su lekari rekli da je "Silvio Berluskoni proveo mirnu noć i da je njegovo stanje stabilno“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.