Berliner cajtung o emisiji Potraga

Izvor: B92, 26.Avg.2009, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berliner cajtung o emisiji Potraga

Beograd -- Nemački "Berliner cajtung" u tekstu o "Potrazi" navodi da su gledaoci fascinirani emisijom B92 u kojoj se traga za nestalim osobama iz bivše Jugoslavije.

Svake nedelje, emisija "Potraga" bavi se nestalim osobama, omogućava njihovim bližnjima da dođu do reči i pomaže starim prijateljima da se ponovo sretnu nakon niza ratnih godina, piše list.

"Ova televizijska i istoimena radijska emisija ne pronalaze, međutim, samo 'nestale’ osobe i ne obnavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo prekinute kontakte. Gledaoci u zemljama bivše Jugoslavije mogu tu da pronađu i emocije zatrpane ruševinama, kao što su saosećanje, poverenje ili strah”, navodi "Berliner cajtung”.

Ceo tekst "Berliner cajtunga" možete pročitati ovde.

Emisiju "Potraga" možete gledati i na našem sajtu, a više o ovom regionalnom projektu možete pročitati na strani potraga.b92.net.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.