Berliner cajtung o emisiji Potraga

Nemački "Berliner cajtung" u tekstu o "Potrazi" navodi da su gledaoci fascinirani emisijom B92 u kojoj se traga za nestalim osobama iz bivše Jugoslavije.

Izvor: B92

Sreda, 26.08.2009.

16:32

Default images

Svake nedelje, emisija "Potraga" bavi se nestalim osobama, omogućava njihovim bližnjima da dođu do reči i pomaže starim prijateljima da se ponovo sretnu nakon niza ratnih godina, piše list.

“Ova televizijska i istoimena radijska emisija ne pronalaze, međutim, samo ‘nestale’ osobe i ne obnavljaju samo prekinute kontakte. Gledaoci u zemljama bivše Jugoslavije mogu tu da pronađu i emocije zatrpane ruševinama, kao što su saosećanje, poverenje ili strah”, navodi “Berliner cajtung”.

Ceo tekst "Berliner cajtunga" možete pročitati ovde.

Emisiju "Potraga" možete gledati i na našem sajtu, a više o ovom regionalnom projektu možete pročitati na strani potraga.b92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

7 h

Podeli: