Izvor: Southeast European Times, 20.Jan.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beriša i Topi pozivaju opoziciju da pomogne u sprovođenju čistih izbora

20/01/2009

TIRANA, Albanija -- Premijer Sali Beriša pozvao je u ponedeljak (19. januara) opoziciju da doprinese ostvarivanju slobodnog i transparentnog izbornog procesa. On je zatražio od opozicije da "pomogne u izgradnji visoko pouzdane izborne komisije i kontroli priprema izbornog procesa", prilikom sastanka sa zakonodavcima iz svoje vladajuće Demokratske partije.

Predsednik Bamir Topi takođe je izneo svoje mišljenje u ponedeljak, tražeći od svih stranaka da osiguraju mirne izbore u junu. "Oni mogu da okončaju tranziciju zemlje koja je bila poremećena izbornim kontroverzama", rekao je on. (BalkanVeb, Klan, Top Čenel, Telegrafi - 19/01/09)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.