Berane: Mladić preminuo od ranjavanja nožem

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jan.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berane: Mladić preminuo od ranjavanja nožem

Berane – M.D. (34 godine) ubijen je tuči u kafe baru Evropa u Beranama. Iz Uprave policije saopšteno je da je M.D preminuo od povreda koje je dobio od uboda nožem u tuči koja se dogodila 45 minuta poslije ponoći. Kako su objasnili policija je u vezi sa tim događajem uhapsila M.D (32 godine) iz Beograda. (kolektiv.me/bijelo-polje.com)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Mladić poginuo u tuči oko devojke na dočeku Nove godine

Izvor: Večernje novosti, 01.Jan.2016

BERANE - Istražni organi počeli su da sklapaju detalje tragedije na dočeku Nove godine u Beranama, gde je u kafeu Evropa ubijen Milo Delević (34). Njega je, posle tuče, koja je prema navodima policije izbilazbog devojke, sa nekoliko uboda nožem oko 45 minuta posle ponoći ranio Marka Đorđevića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.