Mladić poginuo u tuči oko devojke na dočeku Nove godine

M. Sekulović

01. 01. 2016. u 12:43

Tragedija na dočeku Nove godine u uvek nemirnim Beranama. Milo Delević (34), iz Berana, ubijen je u tuči do koje je došlo oko 45 minuta posle ponoći u kafe baru Evropa

Младић погинуо у тучи око девојке на дочеку Нове године

Kafe Evropa

BERANE - Istražni organi počeli su da sklapaju detalje tragedije na dočeku Nove godine u Beranama, gde je u kafeu Evropa ubijen Milo Delević (34). Njega je, posle tuče, koja je prema navodima policije izbilazbog devojke, sa nekoliko uboda nožem oko 45 minuta posle ponoći ranio Marka Đorđevića (32) iz Beograda.

Od posledica ranjavanja nesrećni mladić je umro posle sat i po u beranskoj bolnici.

U opštoj pometnji, Đorđević, koji pre tragedije nije bio u društvu ubijenog Delevića, uspeo je da pobegne i da se pod nerazjašnjenim okolnostima dokopa pedesetak kilometara udaljenog Plava, gde ga je policija uhapsila. Odmah je sproveden u Centar bezbednosti Berane a u subotu će biti izveden pred Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, koji je obavio uviđaj, saslušao svedoke tragedije i naredio obdukciju tele Delevića, koji je sa primorja došao da dočeka Novu godinu u zavičaju.

Policija veruje da je netrpeljivost između dva mladića vladla od ranije, ali, istražitelji tek sklapaju sve informacije, pa su tako došli do pouzdanog podatka da je Đorđević u Berane doputovao pre mesec dana, gde je iznajmio stan.

Čime se bavio i zašto je došao u grad na Limu, znaće se verovatno ubrzo, kao Ii vi detalji tragedije u omiljenim stecištu mladih Beranaca, na gradskom šetalištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Narodni običaji

01.01.2016. 16:58

@Predrag Zdrale - i onaj glumac je izlazio u grad sa revolverom i rezervnim šaržerom.