Bepe Grilo brani sina koji je optužen za silovanje: Zabava mladih VIDEO

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 09:14

Bepe Grilo brani sina koji je optužen za silovanje: "Zabava mladih" VIDEO

Osnivač Pokreta pet zvezdica Bepe Grilo objavio je video poruku sa namerom da brani svoga sina koji je jedan od trojice optuženih za silovanje jedne devojke.

Ali, sudeći prema italijanskim medijima, a svi donose vest i komentare, efekat je suprotan od namere.

Grilo tvrdi da je njegov sin nevin, optužuje devojku koja je silovana, zamera sudijama, optužuje ceo sistem, i upravo je to povod za oštre osude javnosti putem medija, ali i društvenih mreža.

Grilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se zamera da umanjuje događaj, optužuje devojku/žrtrvu, a događaj minimizira na “zabavu mladih”, optužuje javnost da pre nego sud donosi presude, a pre svega da je nedosledan jer je u slučajevima kada su bili u pitanju drugi, govorio sasvim drugačije.

"Stampa” u oštrom komentaru piše kako u ovom slučaju žene, članice Pokreta pet zezdica se ne izjašnavaju o istupu osnivača Pokreta i osuđuje takav stav.

U međuvremenu, u postupku protiv trojice učesnika silovanja, optužba je predstavila i video snimak koji potvrđuje da je u svemu učestvovala i druga devojka i da su obe devojke/žrtve bile nesvesne, pijane, u momentu nasilja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sin lidera Pet zvezdica optužen za silovanje, njegov otac objavio bizaran video i tvrdi: Samo su se zabavljali

Izvor: Blic, 20.Apr.2021

Osnivač italijanskog Pokreta pet zvezdica Bepe Grilo objavio je video poruku sa namerom da brani svoga sina koji je jedan od trojice optuženih za silovanje jedne devojke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.