Beograđanin (47) u alkoholisanom stanju gađao ćerku televizorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 20:57

Beograđanin (47) u alkoholisanom stanju gađao ćerku televizorom

Priznao je krivicu.

I. P. (48) priznao je krivicu za nasilje nad ćerkom koju je u alkoholisanom stanju gađao televizorom, pa je zaključio sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu i osuđen je na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora, s rokom provere od godinu dana.

Sporazum je danas potvrdio Treći osnovni sud, kažu u Tužilaštvu za Tanjug. I. P. je osuđen za krivično delo nasilje u porodici. On je bio pijan kada se posvađao sa ćerkom koja je bacila televizor na pod, nakon čega je on televizor bacio na ćerku, koja je ležala na krevetu i tom prilikom zadobila lake telesne povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uslovna i novčana kazna zbog nelegalne gradnje u Surčinu

Izvor: Blic, 05.Maj.2020

Zbog građenja stambenog objekta bez građevinske dozvole u Surčinu, uhapšen je D. R. koji je danas priznao krivicu i zaključio sporazum s Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.