Beograđani pale sveće ispred škole u kojoj je ubijeno osam đaka i radnik obezbeđenja

Izvor: Beta, 03.Maj.2023, 22:48

Beograđani pale sveće ispred škole u kojoj je ubijeno osam đaka i radnik obezbeđenja

Veliki broj Beograđana okupio se večeras ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar", gde pale sveće za osam ubijenih đaka i radnika obezbeđenja.Građani su sveće palili tokom celog popodneva, a portal Nova.rs javlja da se građani okupljaju i pale sveće i na Cvetnom trgu koji se nalazi nedaleko od škole.Najveći broj građana okupio se nakon poziva koji se proširio društvenim mrežama, za okupljanje na Cvetnom trgu kako bi odali počast stradalim učenicima i radniku obezbeđenja.Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su jutros o oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni a napadač je uhapšen.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo građana prošetao od OŠ Vladislav Ribnikar do ministarstva prosvete, tražili ostavku Ružića

Izvor: Beta Video, 03.Maj.2023

BEOGRAD - Deo građana koji se okupio u centru Beograda da oda počast ubijenim đacima i radniku obezbeđenja osnovne škole ``Vladislav Ribnikar`` prošetao je večeras do ministarstva prosvete, gde su zatražili ostavku ministra Branka Ružića. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

SRBIJA SE OPRAŠTA OD UBIJENIH ĐAKA Okupljanje održano u Beogradu, Novom Sadu, Užicu, Čačku, Valjevu i Severnoj Mitrovici

Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 00:02

Građani širom Srbije odali su večeras poštu stradalim učenicima i radniku obezbeđenja beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Okupljanje je održano u Beogradu, Novom Sadu, Užicu, Čačku, Valjevu i Severnoj Mitrovici.

Nastavak na Blic...

(FOTO) TIŠINA ODZVANJA BEOGRADOM Jutro nakon pucnjave na desetine građana ispred škole: Ćutke donose cveće i pale sveće, ulaz u školu čuvaju TRI POLICAJCA

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Ispred beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" jutro nakon stravične pucnjave u kojoj je život izgubilo osmoro dece i radnik obezbeđenja, a šest učenika povređeno kao i profesorka istorije, vlada potpuni muk.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.