RHMZ najavio: Pljuskovi i grmljavina

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 15:05

RHMZ najavio: Pljuskovi i grmljavina

Republički hidrometeorološki zavod Srbije najavio je promenljivo oblačno i nestabilno vreme.

"Na severu suvo, u ostalim krajevima promenljivo oblačno i nestabilno mestimično s kišom i pljuskovima ponegde praćenim grmljavinom", naveo je RHMZ.

Podsetimo, grmljavinski sistem koji je oko podneva zahvatio istočni deo Srbije, u toku ranog poslepodneva proširio se na deo Pomoravlja, tako da je jačih pljuskova sa grmljavinom bilo između Jagodine i Paraćina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAO U HOROR FILMU! Crno nebo se nadvilo nad Beogradom - grad veličine graška pokosio Cvijićevu ulicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023

Sprema se oluja...U narednih sat vremena očekuju se lokalni pljuskovi na širem području Beograda i u nekim delovima Srema, a slaba kiša u glavnom gradu Srbije već je počela...Trenutno jačeg razvoja oblaka ima i severnije od prestonice Srbije, a lokalni pljuskovi očekuju se i na jugoistoku zemlje...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.