Beograd: Vatrogasci spasli dve bebe iz zgrade u kojoj je izbio požar

Izvor: Blic, 12.Dec.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Vatrogasci spasli dve bebe iz zgrade u kojoj je izbio požar

Vatrogasci su jutros oko osam sati spasili dve bebe iz zgrade u kojoj je izbio požar u naselju Višnjička banja. U stanu u Ulici Slanački put, koji se zapalio, niko nije povređen, jer je zahvaljujući prisebnoj reakciji, otac sa bebom uspeo da na vreme pobegne. Druga beba je spašena iz zadimljenog stana na četvrtom spratu.

Jednoipogodišnju bebu, koja je u stanu bila sa ocem, vatrogasci su spasili iz stana u zgradi na prvom spratu u kojem je izbio požar kada se zapalila grejalica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je agenciji Beta vatrogasac spasilac koji je učestvovao u gašenju požara.

U toj garsonjeri u Ulici slanački put, kako je naveo vatrogasac, izgorela je soba.

Prema njegovim rečima, druga jednoipogodišnja beba spasena je iz zadimljenog stana na četvrtom spratu iste zgrade u kojoj je izbio požar.

Pričinjena je velika materijalna šteta a izgoreo je i deo nameštaja, kvarcna grejalica, klima uređaj, televizor i radio uređaj.

Povezane vesti: Komšije izvukle jednogodišnju bebu iz stana u plamenu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA: Vatrogasci spasili dve bebe (1,5) iz požara u zgradi u Višnjičkoj banji

Izvor: Telegraf.rs, 12.Dec.2012

Jedno dete spašeno je iz stana u Ulici Slanački put, u kom je izbio požar kada se zapalila grejalica, a drugo iz stana na 4. spratu u istoj zgradi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.