Beograd:Opljačkane banke, uhapšen jedan tinejdžer

Izvor: Mondo, 19.Dec.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd:Opljačkane banke, uhapšen jedan tinejdžer

Ekspozitura Komercijalne banke u Makedonskoj ulici u centru Beograda opljačkana je danas uz pretnju pištoljem, a potom i ekspozitura OTP banke u Zemunu. Policija uhapsila osumnjičenog iz prve pljačke.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Razbojnici u Beogaradu danas nisu mirovali, opljačkane su dve banke - jedna u starom delu grada a druga u Zemunu.

Brzom i efikasnom akcijom, policija je pronašla i uhapsila L. P.(1996) za koga postoje osnovi sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je izvršio krivično delo razbojništvo u Komercijalnoj banci u centru Beograda, danas negde posle 13 sati.

Povređeni čuvar je dobro

Komercijalna banka je saopštila da je prilikom današnje pljačke njene ekspoziture u centru Beograda lakše povređen njen čuvar koji je odmah zbrinut i dobro se oseća. Banka je saopštila da u interesu istrage neće iznositi detalje o pljački, ali je istakla da njeni klijenti neće trpeti štetu.

Pripadnici policije su pronašli novac i oružje, a za drugim osumnjičenim se traga.

 Razbojnik je povredio jednog od čuvara udarcem drškom pištolja u glavu, a iz banke je iznet za sada nepoznati iznos novca.

U Zemunu je opljačkana ekspozitura OTP banke. Dva naoružana i maskirana razbojnika ušla su banku i razoružala radnika obezbeđenja, javlja Telegraf.rs.

Od zaposlenih na blagajni oteli su veću količinu novca, a zatim su uspeli da pobegnu. Policija intezivno radi na identifikaciji i hapšenju pljačkaša.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.