Benon posle sukoba s Trampom podneo ostavku u Brajtbartu

Izvor: B92, 10.Jan.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benon posle sukoba s Trampom podneo ostavku u Brajtbartu

Vašington -- Bivši glavni strateg Bele kuće Stiv Benon, podneo je ostavku sa mesta predsedavajućeg desničarskog sajta za vesti "Brajtbart njuz".

"Stiv je vredan deo našeg legata i uvek ćemo biti zahvalni za njegove doprinose i za ono što nam je pomogao da postignemo", rekao je predsednik "Brajtbarta" Leri Solov, prenosi Rojters.

Benon je podneo ostavku nakon sukoba sa predsednikom SAD Donaldom Trampom u vezi kontroverzne knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće", u kojoj je izneo pogrdne komentare o Trampovom sinu, Donaldu mlađem, i zetu Džaredu Kušneru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benon podneo ostavku u Brajtbartu

Izvor: Blic, 10.Jan.2018

Bivši glavni strateg Bele kuće Stiv Benon, podneo je ostavku sa mesta predsedavajućeg desničarskog sajta za vesti "Brajtbart njuz"..."Stiv je vredan deo našeg legata i uvek ćemo biti zahvalni za njegove doprinose i za ono što nam je pomogao da postignemo", rekao je predsednik "Brajtbarta" Leri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.