Bend Atheist rap poslednji koncert na Oproštajnoj turneji svira u Boždarcu

Izvor: Blic, 12.Dec.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend "Atheist rap" poslednji koncert na "Oproštajnoj turneji" svira u Boždarcu

Poslednji koncert u okviru „Oproštajne turneje“ grupa "Atheist rap" održaće u petak, 14.decembra u Božidarcu, u sklopu festivala "Vračar rocks!" "Atheist rap"

Članovi popularnog novosadskog pank-rok sastava rešili su da na svom poslednjem koncertu pre apokalipse otkriju najveću i najčuvaniju bendovsku tajnu.

- Nema nikakve potrebe dalje kriti bilo šta, pošto nam je ostalo tek nekoliko dana i vreme je da maske padnu - ističu članovi benda.

Gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na poslednjem nastupu biće osiječka pank-rok grupa "Gužva u 16-ercu" i šabački bend "Sick soul". Koncert počinje tačno u 20 časova, a karte će na ulazu koštati 500 dinara.

Takođe, ukoliko se slučajno iz nekog razloga desi da kraj sveta bude otkazan, bend ističe da će svoju „Povratničku turneju“ početi nastupom na "Koncertu godine", 22. decembra, u novosadskom Spensu.

Povezane vesti: Bend "Atheist rap" se oprašta od publike Besplatan koncert "Elementala" u Beogradu Merilin Menson poručio: Srbijo, stižem u Arenu Lejdi Gaga zbog pretnji otkazala koncert u Indoneziji Posle "Evrovizije" Željko Joksimović na Tamburica festu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atheist Rap na Vračar Rocks

Izvor: Story, 12.Dec.2012

Serijal koncerata Vračar Rocks održava se u klubu Božidarac, a u petak, 14. decembra na ovom događaju gostovaće poznati novosadski bend Atheist Rap, kojima će se pridružiti sastavi Gužva u 16-ercu i Sick Soul...Foto: Atheist rap, promo poster

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.