Belgijski premijer podneo ostavku zbog sporazuma o migracijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijski premijer podneo ostavku zbog sporazuma o migracijama

Belgijski premijer Šarl Mišel podneo je danas ostavku usled rastućeg pritiska na njegovu vladu, a nakon što je najveća partija napustila njegovu koaliciju zbog podrške Mišela globalnom kompakt sporazumu UN o migracijama.

Mišel je rekao belgijskim poslanicima da je "odlučio da ponudi ostavku" i da će sada o tome obavestiti kralja, javio je AP.

Poslanici su tražili da on svoju manjinsku vladu stavi na glasanje da bi se videlo da li ima podršku ali je Mišel to do sada odbijao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgijski premijer podnio ostavku zbog sporazuma o migracijama

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2018

BRISEL - Belgijski premijer Šarl Mišel podnio je danas ostavku usljed rastućeg pritiska na njegovu vladu, a nakon što je najveća partija napustila njegovu koaliciju zbog podrške Mišela globalnom kompakt sporazumu UN o migracijama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Belgijski premijer podneo ostavku zbog globalnog sporazuma UN o migracijama

Izvor: Vostok.rs, 19.Dec.2018, 10:28

Belgijski premijer Šarl Mišel podneo je ostavku usled porasta pritiska na njegovu Vladu, a nakon što je najveća partija napustila njegovu koaliciju zbog podrške Mišela globalnom kompakt sporazumu UN o migracijama.. Mišel je belgijskim poslanicima rekao da je „odlučio da ponudi ostavku“...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.