Beč od noćenja turista ostvario promet od 455 miliona evra za šest meseci 2019.

Izvor: Danas, 10.Sep.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beč od noćenja turista ostvario promet od 455 miliona evra za šest meseci 2019.

U prvoj polovini 2019. godine neto promet od noćenja u smeštajnim kapacitetima u glavnom gradu Austrije iznosio je 455 miliona evra, što je 20,9 odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je danas Kancelarija Grada Beča u Beogradu. Članak Beč od noćenja turista ostvario promet od 455 miliona evra za šest meseci 2019. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve više gostiju iz inostranstva

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Tokom protekle letnje turističke sezone, na Zlatiboru je boravilo dva odsto više turista nego u istom periodu prošle godine, koja je po broju gostiju bila rekordna. Članak Sve više gostiju iz inostranstva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Birački spiskovi: Hoće li preminulima i dalje stizati pozivi za glasanje

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 07:54

ERMAL METABirački spiskovi gotovo praktično su automatizovani 2019. godine, ali su problem raniji podaci, objašnjavaju iz CRTA Anka J. je preminula u Parizu pre sedam godina, a njena porodica u Beogradu i dalje dobija birački listić sa njenim imenom. „Naša tetka je otišla u Francusku pre 30...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.