Bebisiterka našla mrtvog muškarca i ženu bez svesti, u stanu bilo i dvoje dece

Izvor: Blic, 28.Jan.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebisiterka našla mrtvog muškarca i ženu bez svesti, u stanu bilo i dvoje dece

Telo muškarca nađeno je jutros u stanu u beogradskom naselju Banovo brdo. Kako sazanje "Blic", pored njega je ležala žena bez svesti.

Prema prvim informacijama, u stanu je bilo i dvoje dece. Kako javlja reporter "Blica", ekipa Hitne pomoći je ženu prevezla u Urgentni centar. Njeno stanje je za sada neizvesno.

Decu koja, na sreću nisu povređena, iz stana su odveli pripadnici Centra za socijalni rad.

"U stanu je i dalje telo ubijenog muškarca. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obavlja uviđaj i više detalja se očekuje uskoro", javlja naš novinar.

Tragediju je, prema tvrdnjama komšija, otkrila bejbisiterka, koja je jutros došla u stan.

- U stanu u Ulici Petra Lekovića 90, zatečeno je telo muškarca starog oko 50 godina, čiji su smrt konstatovali lekari, kao i žena stara oko 30 godina u stanju bez svesti koja je prevezena na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra - izjavio je saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

On je istakao da je Hitna pomoć dobila poziv jutros u 8.39 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.