BG: Dadilja pronašla telo u stanu

Izvor: B92, 28.Jan.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Dadilja pronašla telo u stanu

Beograd -- U stanu na Banovom Brdu pronađen je ubijen muškarac i teško povređena njegova supruga. U stanu su bila i njihova mala deca, koja nisu povređena.

Tragediju u Ulici Petra Lekovića otkrila je dadilja, istraga je u toku.

Muškarac star 39 godina ima povrede glave, ali tačan uzrok smrti još nije utvrđen, dok je žena, državljanka Obale Slonovače stara oko 30 godina, nađena s penom oko usta i povredama oštrim predmetom u predelu brade i stomaka. Ona je prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentni centar.

"Jutros oko pola 10 u Urgentni centar je primljena državljanka Obale Slonovače starosti oko 30 godina, sa povredama oštrim predmetom u predelu brade i jednom ubodnom ranom u predelu gornjeg stomaka. Ona je bila, pri prijemu, blago poremećenog senzilijuma, i sada je primljena na odeljenje hirurgije, njeno stanje se prati i najverovatnije će u toku popodneva biti izvršena hirurška intervencija", kaže hirurg Dušan Jovanović.

Stanje žene je stabilno i ona nije životno ugrožena, potvrđeno je Beti u Kliničkom centru Srbije.

"Žena je i dalje u Odeljenju za reanimaciju i u toku su dijagnostičke analize koje je bi trebalo da pokažu šta se sa njom zaista dogodilo", rekla je Zorica Marković, šefica kancelarije za informisanje Kliničkog centra Srbije.

Telo muškarca predato je na obdukciju koja će utvrditi uzork njegove smrti, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova. U trenutku kada se tragedija dogodila u stanu je bilo i njihovo dvoje dece mlađe od 5 godina, koja nisu povređena, a brigu o njima za sada je preuzeo centar za socijalni rad.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni muškarac je bivši oficir naše vojske, koji je kao pilot mnogo radio u Africi, gde je i upoznao suprugu. Kako smo saznali od komšija, oni nisu dobro poznavali ovu porodicu, jer su se u zgradu doselili pre desetak dana. Policija je izvršila uviđaj, koji bi trebalo da razjasni sve okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.