Bebi Dol: Nemam para ni za hleb

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebi Dol: Nemam para ni za hleb

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol se prije nedjelju dana vratila iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju.

Ona je po povratku izjavila da ne želi medijski da se eksponira, ali se požalila novinarima da ima finansijskih problema.

"Pustite me, nisam ja za fotografisanje. Nemam para za hleb, a kamoli sada da se slikam. Došla sam sa prijateljima na kafu, jedva živim otkako sam se vratila iz Amerike", kaže ona za „Alo".

 Njen bliski prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<  je rekao da je Dragana u veoma lošoj situaciji i da je na ivici egzistencije.

’’Otkako se vratila u Srbiju, Bebi bukvalno ne izlazi iz stana jer ne želi da je ljudi gledaju u stanju koje nije reprezentativno. Uvek je bila mršava, ali sada je zaista njena kilaža u granicama anoreksije. U kafiću gde ste je sreli je skoro niko nije prepoznao, a i zakamuflirala se kapom i naočarama za sunce. Ma i boravak u Americi je negativno uticao na nju. Ona nema od čega da živi jer je vreme njene muzike prošlo i ne može da zarađuje kao nekada. Ne znam ni kada će se vratiti u Ameriku kod muža’’, priča blizak prijatelj proslavljene pjevačice.

Podsjećanja radi, Dragana je pre nešto manje od godinu dana tajno sklopila brak sa dugogodišnjim dečkom Aleksom Todorovićem, koji živi u Americi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.