Srpska pevačica na ivici egzistencije: Nemam para ni za hleb

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska pevačica na ivici egzistencije: "Nemam para ni za hleb"

Pevačica Bebi Dol se pre nedelju dana vratila iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju.

Ona je po povratku izjavila da ne želi medijski da se eksponira, ali se požalila novinarima da ima finansijskih problema.

“Pustite me, nisam ja za fotografisanje. Nemam para za hleb, a kamoli sada da se slikam. Došla sam sa prijateljima na kafu, jedva živim otkako sam se vratila iz Amerike“, kaže ona za „Alo“.

Njeni prijatelji su za ove novine takođe naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je pevačica u vrlo lošoj situaciji i na ivici egzistencije.

"Otkako se vratila u Srbiju Bebi bukvalno ne izlazi iz stana jer ne želi da je ljudi gledaju u tom stanju, a njena kilaža je na granici anoreksije“, zaključuju oni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bebi Dol na ivici egzistencije: Nemam para ni za hleb!

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2015

Pop pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, pre samo nedelju dana došla je iz Amerike u Srbiju. Pevačica je ponovo pala u očajanje zbog situacije u zemlji...''Ma pustite mene, nisam ja za fotografisanje. Nemam para za hleb, a kamoli da se sada slikam. Došla sam sa prijateljima na kafu,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.