Beba starac: Svi su je odbacili zbog retke bolesti

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba starac: Svi su je odbacili zbog retke bolesti

Devojčicu, koja je rođena u Indiji pre mesec dana roditelji su napustili, jer ima retku kožnu bolest zbog čega izgleda kao “starac”.

Ova beba je rođena u gradu Maharastra u zapadnom delu Indije. Majka, Mamata Dot nije želela da doji bebu zbog njenog izgleda, a otac devojčice Ađaj Dod nije želeo da preuzme brigu o bebi.

Pošto roditelji nisu želeli da preuzmu brigu o devojčici koja je rođena u sedmom mesecu, njen deda Dilip Dod odlučio je da se stara o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njoj. Devojčicu je hranio kozijim mlekom i vodio brigu o njoj. Međutim, zbog stanja u kome se nalazila devojčica bilo je neophodno da je prebace u bolnicu.

“Više je nego katastrofalno da su je njeni roditelji odbacili. Ipak, ja ču učiniti sve da je spasem i da joj omogućim normalan život”, rekao je devojčicin deda Dilid.

Devojčica se trenutno nalazi u medicinskoj ustanovi u Mumbajiju, deda Dilid je zahvalan što je ustanova preuzela devojčicu potpuno besplatno kako bi joj pomogli.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roditelji odbacili bebu JER JE RUŽNA, a onda se DOGODILO OVO

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jun.2015, 12:51

Majka je odbila da je doji zbog izgleda, otac nije hteo da preuzme brigu o njoj zbog retke bolesti kože, te je ova prerano rođena devojčica umalo bila osuđena na smrt!..Devojčicu koja je rođena u Indiji pre oko mesec dana roditelji su napustili pošto beba ima retku bolest kože zbog koje izgleda...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.