Batrovci  zatvoreni za tertnjake u oba smera

Izvor: RTS, 22.Sep.2015, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batrovci zatvoreni za tertnjake u oba smera

Na granici sa Hrvatskom i dalje je otvoren samo prelaz Batrovci, na kojem se putnička vozila zadržavaju od 15 do 30 minuta, a obustavljen je saobraćaj na terminalima za teretna motorna vozila na ulazu u Hrvatsku, zbog čega su formirane duge višekilometarske kolone.
Jutros u tri sata pao je kompjuterski sistem u Hrvatskoj pa je, kako potvrđeno RTS-u, i na izlazu iz te zemlje formirana kolona vozila. Dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Batrovci su u oba smera zatvoreni za tertni saobraćaj.
Svi granični prelazi sa Mađarskom, osim Horgoša2, su u funkciji, a vreme zadržavanja na našim prelazima je do 30 minuta.
Granični prelazi Bajmok, Đala i Bački Vinogradi otvoreni su od sedam do 19 časova, a ove granične prelaze mogu da koriste, sem srpskih i mađarskih državljana i državljani Evropske Unije, Švajcarske, Norveške i Irske.
Na ostalim graničnim prelazima ka našim susedima nema dužih zadržavanja.
Kalendarski poslednji dan leta donosi slabu jutarnju maglu i sumaglicu, suve kolovoze, umeren intenzitet saobraćaja i dobru prohodnost, bez posebnih obustava, na državnim putevima prvog i drugog reda. Vozačima će i danas u vožnji biti potrebno više opreznosti nailaskom na deonice na kojima je izmenjen režim saobraćaja zbog radova.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 93 saobraćajne nezgode u kojima je 38 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.
Istovremeno, u Beogradu zabeleženo je 46 saobraćajnih nezgoda u kojima je 13 osoba povređeno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Batrovci zatvoreni u oba smera za teretni saobraćaj

Izvor: Blic, 22.Sep.2015

Granični prelaz između Srbije i Hrvatske Batrovci - Bajakovo zatvoren je od jutros u oba smera za teretni saobraćaj...Hrvatska je juče blokirala ulaz teretnog saobraćaja iz Srbije preko tog prelaza, ali su kamioni mogli da izlaze iz Hrvatske i ulaze u Srbiju...Međutim, zbog pada kompjuterskog sistema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.